LEFDAG

Aan het eind van de lessen uit de LEF-kist, wordt er door de hele school een LEF-dag georganiseerd. Een dag waarop elk kind zichzelf mag zijn. Dit kan d.m.v. haardracht, kleding, schoenen etc. uitgedragen worden. Het is geen verkleedfeest, de nadruk ligt juist op jezelf durven zijn. Vooraf is de afspraak gemaakt dat er die dag alleen complimenten gegeven mogen worden.

In de week van de Lentekriebels (14 t/m 18-3-2016) was het op veel Schiedamse basisscholen ook LEF-dag. Op onze FB-pagina kun je foto’s zien die de scholen met ons gedeeld hebben. Het was een groot succes. Op alle foto’s zie je blije kindergezichten. Op een paar scholen kon Schiedams LEF een kijkje nemen en de kinderen kwamen vol enthousiasme hun outfits tonen. Er waren rode lopers uitgelegd, er werden LEF-koekjes gebakken en iedereen zag er prachtig uit. Volgend jaar hopen we nog meer scholen mee te laten doen. Heb jij leuke foto’s van LEF-dag? Deel ze met ons op Facebook!

Titel: Heading 3

Eerste alinea: Heading 5

Paragraaf: Paragraph

Tussenkopje: Heading 5

Paragraaf: Paragraph